вівторок, 19 травня 2015 р.

Результати конкурсу підручників оголосять пізніше


Комісія з конкурсного відбору підручників для учнів 4-х і 7-х класів, що проводився навесні цього року, прийняла рішення підбити підсумки конкурсу після отримання від шкіл всіх замовлень на підручники у паперовому вигляді з мокрими печатками.

Про це повідомляє прес-служба освітнього відомства з посиланням на повідомлення голови Конкурсної комісії щодо узагальнення результатів конкурсного відбору підручників для учнів 4-х і 7-х класів.

У повідомленні зазначається, що конкурсна комісія конкурсу підручників ознайомилася з нотаріально засвідченими результатами відбору підручників, наданими Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти, який школи здійснювали на «Репозитарії».

За результатами розгляду комісія встановила, що замовлення шкіл у паперовому вигляді з мокрими печатками, що навчальні заклади надсилали паралельно з електронним вибором підручників на «Репозитарії», подано до Інституту інноваційних технологій та змісту освіти не в повному обсязі.

«Відтак, Комісія прийняла рішення підбити підсумки Конкурсу підручників для учнів 4-х і 7-х класів після отримання всіх замовлень шкіл у паперовому вигляді з мокрими печатками», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, другий етап конкурсу був завершений 12 травня 2015 року. Умовами конкурсу було передбачено, що на ІІ етапі конкурсу учителі шкіл мали ознайомитися з електронними версіями оригінал-макетів підручників на сайті репозитарія підручників та надати пропозиції керівнику школи для прийняття рішення щодо відбору електронних версій підручників з кожного навчального предмета, який вивчається в навчальному закладі.

Немає коментарів:

Дописати коментар