середа, 19 грудня 2018 р.

Пропонуємо вам підбірку кращих сервісів для перевірки орфографії, лексики та словотвору української мови.

✍️Офіційний сайт української мови - https://ukrainskamova.com/ містить всі правила чинного правопису. Ви можете ознайомитися з правилами і перевірити текст на помилки.
✍️LanguageTool - https://languagetool.org/uk/ правописна служба, яка знаходить граматичні, орфографічні та стилістичні помилки. Безоплатно можна перевірити текст до 20000 символів.
✍️OnlineCorrector - http://onlinecorrector.com.ua/ додаток до Google-документів. Ви можете виправити помилки онлайн у текстах українською мовою, встановивши доповнення до Google Документів.
✍️Мова ДНК нації - https://ukr-mova.in.ua/perevirka-tekstu цей сайт перевіряє тект на помилки, інтерфейс схожий на LanguageTool . Його плюс - можливість встановити як додаток на смартфон.

✍️Соловейко - https://soloveiko.io/perevirka-tekstu/ безкоштовний сайт з перевірки правопису україномовного тексту.
✍️Словотвір - https://slovotvir.org.ua/ майданчик для перекладів запозичених слів. Безкоштовно і онлайн.
✍️Словники української мови онлайн - http://lcorp.ulif.org.ua/dictua/ має вбудовані словники з фразеології, словозміни та синонімії. Тут ви також можете подивитися відмінювання слова та правильний наголос.
✍️Сталі вирази - http://stalivyrazy.org.ua/ сайт, що містить переклади сталих виразів російською мовою на українську і навпаки. Доступний онлайн.
✍️Словопедія - http://slovopedia.org.ua/ збірка тлумачних словників української мови онлайн. Тут можна знайти значення багатьох слів.
✍️Словник.UA - https://www.slovnyk.ua/translit.php на цьому сайті можна зробити транслітерацію українських назв та власних імен на англійську.
✍️Словник української мови - http://sum.in.ua/ це онлайн-версія «Словника української мови» в 11 томах. Тут ви знайдете і правильне написання слова і його значення.

Немає коментарів:

Дописати коментар