пʼятниця, 14 квітня 2017 р.


Результати голосування за підручники зберігатиме УЦОЯО


Міністерство освіти доручило Українському центру оцінювання якості освіти зберігання резервних копій результатів голосування конкурсного відбору проектів підручників для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів, що проводиться цього року. Відповідний наказпідписаний міністром Лілією Гриневич.
Інституту модернізації змісту освіти, на який покладено організацію конкурсу, доручено щоденно з 20 по 26 квітня подавати до УЦОЯО електронні резервні копії результатів голосування конкурсного відбору проектів підручників.
Зберігання резервних копій результатів голосування конкурсного відбору проектів підручників триватиме протягом року. Також УЦОЯО має забезпечити безперешкодний доступ до інформації щодо перебігу голосування представникам Незалежної експертної комісії.
Як відомо, Конкурс підручників для учнів 9 класу було оголошено наприкінці минулого року.
Наприкінці березня в Інституті модернізації змісту освіти повідомили, що механізм роботи електронного репозитарію, на якому відбувалось голосування з обрання кращих проектів підручників цього року, дозволяє врахувати кожен голос і забезпечує цілковиту прозорість голосування.

Немає коментарів:

Дописати коментар