четвер, 16 березня 2017 р.



Школи і виші відзначать 100-ліття Української революції


Міністерство освіти рекомендує школам, професійно-технічнім та вищим навчальним закладампровести 17 березня заходи присвячені 100-літтю від початку Української революції 1917-1921 років. Відповідний лист підписаний заступником міністра Павлом Хобзеєм.
У відомстві наголошують, що зазначені заходи мають бути проведені на виконання указу Президента України, яким 2017 рік проголошено роком Української революції.
Зокрема, з метою гідного вшанування традицій боротьби за соборність і незалежність України та військової звитяги захисників рідної землі, навчальні заклади країни мають провести наукові конференції, виховні години, культурно-просвітницькі та мистецькі заходи, присвячені 100-літтю Української революції.
Традиційно, у Міносвіти просять активно висвітлювати на сайтах навчальних закладів та органів управління освітою інформацію про проведення заходів.
Для допомоги у проведенні виховних заходів відомством додатково надані методичні рекомендації, розроблені Українським інститутом національної пам’яті.

Немає коментарів:

Дописати коментар