понеділок, 1 серпня 2016 р.

Шановні користувачі програми ЄСЦЕОП!

Станом на 22.06.2016 введено підручники державного компоненту навчання для 4, 7 та 8 класів. На початку липня будуть оновлені довідники спеціальної навчальної літератури.
РЕКОМЕНДОВАНО до 10 липня:
  • не вносити дані по підручниках «Трудове навчання» та мистецтва для 7 класу;
  • не вносити дані по підручниках для 8 класу – у  кінці червня поле 8 класу буде очищено від даних для введення нових підручників, по яких ще не маємо планів завозу від МОН.
Вносити дані у «Довідники підручників» самостійно категорично заборонено. Якщо Ви не зможете знайти потрібного підручника чи є питання організаційного та технологічного характеру  – телефонуйте на (066) 449 59 12, (068) 436 38 55 (Атахаджаєва Н.В.) або пишіть на адресуatahadjnv@gmail.com
Запити щодо технічних питань роботи в Програмі надсилати на електронну адресу Адміністратора school-book@ukr.net Обов'язково надсилати скріншоти при відповідних повідомленнях під час роботи з Програмою.
Для вирішення типових проблемних запитань, що виникають у користувачів, на сайті http://edu.polysoft.com.ua/  розміщені «Оновлена інструкція щодо роботи в комп’ютерній програмі «Шкільний підручник», «Методичні рекомендації щодо технічних питань роботи з програмним комплексом «Шкільний підручник v.2»

Немає коментарів:

Дописати коментар