четвер, 14 квітня 2016 р.

Уряд перерозподілив кошти на підручники

Уряд здійснив перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2016 рік. Відповідне розпорядження оприлюднено на сайті Урядового порталу.

Згідно з рішенням Кабінету Міністрів, зменшено обсяг видатків освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на 290 102,8 тис. гривень.

В той же час збільшено обсяг на забезпечення діяльності Малої академії наук України, надання позашкільної освіти державними позашкільними навчальними закладами, заходи з позашкільної роботи, здійснення методичного та матеріально-технічного забезпечення діяльності навчальних закладів, проведення всеукраїнських та міжнародних олімпіад у сфері освіти, Всеукраїнського конкурсу "Учитель року".

Кошти планується направити на проведення міжнародних та всеукраїнських заходів з виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей та молоді та проведення всеукраїнських масових заходів з національно-патріотичного виховання, зокрема, Форуму українських патріотичних справ "Ми - Українці!", III фінального етапу гри "Сокіл" ("Джура"), забезпечення участі команди України у міжнародній учнівській олімпіаді з інформатики.

Окрім того, даний перерозподіл забезпечує видатки на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів державної та комунальної власності у 2016 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар